Sune och Doris!

 


heheh mer kläder..



Mina underbara vänner♥

Lovisa Ersson & Erika Trygg.

Dom här två vännerna är nog 2 av dom bästa du någonsin kan tänka dig. Fast vi kan tjafsa mycket för små saker, sura på varandra eller mest jag och lollo,thihi.. osv så finns dom alltid där och de betyder så himla mycket för mig.
Man har alltid roligt med dom, och de är såna personer man kan hitta på massa roligt skit med  Men Erika hon har inte vart här vid mig på över ett år snart, pendlat mellan massa hem.. behandlingshem, fosterfamiljer, lvu, och massa. Och de känns.. de gör de. Har träffat henne typ tre gånger nu på ett år. Jag saknar henne så oerhört mycket.. vi kan inte prata alls som förut. Inte smsa, träffas, snacka i telefon skriva ne inget för just nu bor hon i Jönköping och kommer hem om nån månad. Men de har kännts bättre när man vet att hon kommer hem snart igen, hit till oss, vi som har saknat henne. Hon börjar i våran skola, och vi kan börja umgås som vanligt igen. Men sen när man får reda på att den vännen man kännt hela sitt liv ska flytta imorgon, gör de inte bättre. Till och börja med tre veckor bor hon där på fosterhemmet.. jag klarar mig nog den tiden de tror jag, och de tror jag hon med gör. Jag kan också komma till henne om vi bestämmer innan å så, och de är iallafall bra.. Men de kommer ändå inte bli precis som vanligt ett tag fram över. Kommer inte kunna göra sånt som vi brukar. Men aja hoppas jag får träffa båda två så snart som möjligt, för jävlar va jag saknar min Erika och va jag kommer sakna min Lollo. sjukt!
Dom är bara mina brudar, och jag älskar er.. glöm aldrig de!! 
har inte tid och skriva mer nu, men puss mina fina vänner.


Känslan när man sitter i Bellas rum och hör henne när hon sjunger i duschen, aw ♥


Rubriken lyder..men kollar däremot facebook också. ska försöka uppdatera mycket idag för sover hos Gabbe, och igår sov Sara och hon hemmä hos miiig, fiint de. Men jaja.. ska snart ta bloggpause tror jag, fram till jul blir de iallafall. Så himla tråkigt och blogga ibland och bara jobbigt. Orkar inte skriva mer nu så här får ni en gammal bild på mig och gabbe, eller ifrån lanet för 2 veckor sen kanske. puss


Bilder från förra helgen - halloween osvosvosv ♥



Min önskelista.

 





 

vart jag köper mina töjningar -







Jag köper dom mest på eastwood i Ludvika. Har köpt i Borlänge på piercing affären där, och där va de snor dyrt verkligen! 150 för en 12mm spiral, när dom i Ludvika skulle kosta 60-65 kanske. Tycker de är lättare och gå till en affär än och beställa på nätet. Beställt en gång från näten, och inget av töjningen eller piercingarna vart bra. Så har de va första och sista gången från den sidan iallafall. Men finns en sida som jag verkligen vill beställa pluggar och massa ifrån! så helvetes jävla snygga dom är. Men ingen i min familj kan beställa från den sidan, men måste beställa därifrån så ska då fan hitta nån som kan göra de åt mig.. är kär i dom pluggarna.
http://www.crazy-factory.com/index.php
Där är den sidan jag ska beställa från nån gång, och de är ett måste. De är as billiga töjningar,pluggar,navelpiercingar osvosv. Och fastna direkt i några olika pluggar/tunnlar, göör snygga verkligen! Tror heller inte frakten va så dyr, och då ska man passa på och beställa massa. Så finns de tusentals töjningar och andra piercingar och välja på, de är mitt tips eller gå in på en piercing affär och fråga.

RSS 2.0